Despre noi

Linistea casei in mijlocul orasului

Bine ai venit pe Alecu Russo numarul 10, locul în care te vei întoarce de fiecare data spunând: acasa. Gasesti aici o rezolvare integrata a conceptului de locuinta, diferit fata de alte dezvoltari, fara sa faci un compromis de spatiu sau localizare.

Imobilul este retras de la strada, astfel ca tu sa te bucuri de liniste în fiecare zi. Beneficiile nu se opresc aici: am conceput boxe pentru depozitare si 2 niveluri de parcare, un lobby de acces cu receptie, unde te va întampina cu zâmbetul pe buze portarul nostru prietenos. Siguranta este una dintre prioritatile noastre, astfel am prevazut accesul si cu video interfon, atât în curte cât si în imobil..

Alecu Russo 10 exceleaza în domeniul functionalitatii, prin reducerea costurilor de întretinere datorita contorizarii individuale per apartament (apa, electricitate, gaz).

Suntem dedicati versatilitatii compartimentarilor, pentru ca fiecare dintre noi este diferit -unele apartamente sunt modulare, se pot uni, rezultând mai multe încaperi pentru tine si familia ta, bucataria se poate închide - descoperim astfel un imobil conceput sa se muleze pe necesitatile fiecarui locatar

Date tehnice

Instalatii termice Rehau
Încalzire în pardoseala sau conventionala
Hidroizolatii Bauder
Termoizolatie Baumit
Parchet din lemn triplu stratificat
Tâmplarie exterioara din Aluminiu tip tripan, Low E, 4S

Video interfon
Aparatura electrica Bticino
Usi de interior tubulare
Structura din beton armat
Zidarie tip Porotherm
Usi de intrare în apartament anti efractie cu închidere în 12 puncte

 

Suna acum
Localizare